Vi dyrker motion som aldrig før, men dette medfører desværre også, at vi får sportsrelaterede skader, som aldrig før. Muskelømhed og dertil relateret smerte er en naturlig del af træningen, når man arbejder hårdt for at udvikle sig – ligeledes bør en massage også være en naturlig del af træningen. En sportsmassage hjælper på restitution og på at forebygge skader.

Sportsmassage er en del af genopbygningen for de fleste atleter, men det er også en del af forebyggelsen. Mange atleter kan helt undgå at blive skadet i første omgang, når de bruger sportsmassage regelmæssigt som en del af deres træningsplan.

Sportsmassage kan bruges til at forbedre atletiske præstationer, hurtigheds gendannelse og kan udnyttes af alle personer, der deltager i ethvert atletisk og/eller træningsprogram, der hjælper med at forbedre konditionen og opretholde toppræstationer. Mange professionelle og kollegiale atletiske programmer beskæftiger massageterapeuter, og sportsmassage er blevet brugt af atleter i mange år.

Pris 60 minutter 600 kr. 30 minutter 400 kr.