Svensk massage er den mest udbredte form for massage i den vestlige verden, herunder i Danmark. Massagen består af  glidende, æltende og masserende bevægelser og udføres udelukkende med hænder og fingre. Selvom massageformen i dag omtales som svensk, stammer den oprindeligt fra Kina. I Danmark kaldes massageformen blot for “klassisk massage”.

Denne form for massage starter typisk med lange glidende bevægelser efterfulgt af mere dybdegående, roterende tryk, æltning og tapning. Tilsammen har de forskellige massageteknikker til formål at stimulere blodcirkulationen, at skabe en afstressende effekt og at afhjælpe ømme muskler og spændinger.

Spændinger i nakke, skuldre og ryg afhjælpes ved dybdegående massage af muskulaturen, hvor musklerne æltes godt igennem. Derudover arbejdes der med såkaldte triggerpunkter – altså punkter, hvor det gør ondt eller er ømt at blive masseret. Massagen har til formål at afstive musklerne, så de igen bliver bløde og smidige, og samtidig at sætte gang i blodcirkulationen og lymferne.

'Pris 60 minutter 500 kr. 30 minutter 300 kr.